body-bg

Ik doe mijn werk als grafisch ontwerper met veel passie en enthousiasme en weet klantwensen te vertalen naar een mooi en effectief ontwerp. Ik denk graag vooruit, mijn basishouding is pro-actief. Ik vang op waar de klant niet aan gedacht heeft. Logisch, want het is mijn expertise om het hele opdrachttraject te kunnen overzien. En dat doe ik al zo’n 13 jaar.

Ruud Hiel, ondernemer, creatief brein, design, strategie en advies
“Klanten beschrijven mij als een luisteraar, toegankelijk en open, met een goed oog voor de grote lijn. Door een kernachtige analyse van knelpunten en mogelijkheden kom ik snel tot een creatieve oplossing, ook voor problemen die onoplosbaar lijken.”

Communicatief sterk, creatief en klantgericht.  

Ruud Hiel

We communiceren allemaal… en toch is het een vak! Dus schakel je een veelzijdige professional in. KopArt heeft dat al talloze malen gedaan met:

Monique Ooms, tekst en communicatie
“Mijn klanten vinden mij een goede tekstschrijver die zich kan inleven in de kernboodschap. Mijn frisse schrijfstijl maakt dat mijn werk door iedereen met veel plezier wordt gelezen. En ook heel belangrijk: iedereen begrijpt wat er staat. Ik verzorg organisatie- en/of adviesvragen op het gebied van communicatie. Ik laat me graag inschakelen als professionele gespreksleider of dagvoorzitter voor bijeenkomsten. Centraal in mijn aanpak staat wat relevant is voor de ontvanger/de doelgroep. Want wat is het nut van zenden zonder goede ontvangst?”  

Monique schrijft, presenteert, adviseert en... communiceert

Monique Ooms

Voor project- en productiebegeleiding, logistiek en controle bij grotere projecten heeft KopArt jarenlange ervaring met:

Lia Boschma,
"Ik ben het verlengstuk van klanten om hun uiteenlopende projecten, van begin tot eind, met veel accuratesse te begeleiden. Als zeer ervaren productiebegeleider en rechterhand van de creatieven, is het mijn passie om te zorgen voor een mooi en optimaal eindproduct. In een kleurrijke en creatieve omgeving voel ik me als een vis in het water, waardoor ik de klanten met veel kennis, ervaring en enthousiasme het werk uit handen neem."

'Een leven lang reclame, lang leve de reclame!'